دانستهای درمانی میوه جات


برخی از مواد غذایی رابطه ی عمیقی با پیشگیری ازبیماری ها دارند و از نظر مواد مغذی غنی هستند. به گونه ای که گنجاندن آنها در وعده های غذایی روزانه معقول به نظر می رسد.   

پرتقال (یا آب پرتقال):

یک منبع سرشار از فولیک اسید، فیبر، آنتی-اکسیدان، بتا کاروتن، ویتامین ث و ترکیبات ضد سرطانی فلاونوئید و کاروتنوئید.


سبزیجات دارای برگ تیره:

سرشار از ترکیبات ضد سرطان،ویتامین ها و مواد معدنی. اسفناج،کلم و شلغم را امتحان کنید.این سبزی ها را به صورت خام یا آب پز مصرف کنید و در سالادها و یا به صورت تفت داده استفاده کنید.


غلات سبوس دار (یا منبعی که غنی از سبوس گندم باشد):

مانع یبوست و عامل ضد سرطان موثر که از ایجاد پلیپ جلوگیری می کند و با کاهش فراورده های استروژنی،علیه سرطان سینه عمل می کند.

 
ماست (کم چرب و حاوی باکتری های موثر و مفید):
 
با رساندن کلسیم به بدن از پوکی استخوان پیشگیری می کند،کارکرد ایمنی بدن را بالا می برد، با میکروب ها مبارزه می کند،خواص ضد سرطانی دارد و از عفونت های گلو ودهان جلوگیری می کند.

گوجه فرنگی:

این گیاه خوش طعم سرشار از ویتامین ث و لیکوپین است. همچنین، به کاهش خطر انواع سرطان از جمله سرطان های معده، دهان، مثانه، دهانه رحم، روده بزرگ و پروستات کمک می کند.

 

/ 0 نظر / 3 بازدید